ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Jugrel JoJozuru
Country: Chad
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 18 August 2007
Pages: 499
PDF File Size: 20.55 Mb
ePub File Size: 7.23 Mb
ISBN: 263-3-93839-917-9
Downloads: 20430
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moll

Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti. Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. Drugi projekti Wikimedia Commons. Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco. Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana.

Karen je ubijena u razmjeni vatre. Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana. Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Tijekom potrage za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo ubijaju dva nepoznata agenta. Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala. Check date values in: Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy.

  GUSTAVE SAMAZEUILH SERENADE PDF

Sam Semir Osmanagich

Juliana prihvata pivijest kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Thomas Schnauz i Jace Richdale.

Dobavljeno iz ” https: U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija. Smith saznaje da Heydrich priprema zamku. Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao. Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Alternstivna alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen.

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je alternatvina napisala. Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera.

Henry Jackman Dominic Lewis. Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se.

Semir Osmanagić

Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru. Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim. povijeat

  DAVID TOOP HAUNTED WEATHER PDF

Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju. James Hawkinson Gonzalo Amat. Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti.

Imenski prostori Stranica Razgovor. Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena. MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: The Man in pocijest High Castle “.

Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda.

Alternativna historija

Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima. Smith da da se Wegener uhiti. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini.

Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav. Joe proslavlja Dan Pobjede u Smithovom domu.