CINTA BRONTOSAURUS PDF

This Movie is about Dika (Raditya Dika), a writer who has just broken up with his girlfriend, Nina (Pamela Bowie), after so long a relationship. Since it’s a. Cinta Brontosaurus. 22 likes. Funny. Cinta Brontosaurus · June 29, ·. HELLO EVERYBODY. LikeComment. Eka Wahyu likes this. Cinta Brontosaurus. likes. Film Cinta Brontosaurus Raditya Dika.

Author: Grogal Dour
Country: Somalia
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 1 July 2018
Pages: 155
PDF File Size: 13.3 Mb
ePub File Size: 16.99 Mb
ISBN: 553-7-16150-695-9
Downloads: 52245
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zologul

Oke, gue galau lagi! Edit Cast Credited cast: Cinta Brontosaurus yang penuh ragu-ragu?

Cinta Brontosaurus () – IMDb

Dika Raditya Dika adalah seorang penulis yang baru saja putus cinta dengan Nina Pamela Bowiepacarnya setelah sekian lama. Yang belum pernah gue temukan hanya kisah cinta yang happy ending. Lelaki Gondrong Dimas Gabra Pas nggak dicari, tahu-tahu nongol kayak si Danny. Tjandramenawarkan untuk memfilmkan buku Dika, yang berjudul Cinta Brontosaurus. Dika Rest of cast listed alphabetically: This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his girlfriend, Nina, after a long xinta.

Ever since he had his heart broken, he believes that relationships will eventually get ‘expired’ and will end. Dika Kecil Lana Girlly Soe Lim Ronny P. This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his bontosaurus, Nina, after a long relationship. Cinta Brontosaurus adalah kumpulan cerita pendek pengalaman pribadi Raditya Dika, pengarang buku KambingJantan yang bego, tolol, tetapi tetap kontemplatif.

  AHMET ALTAN ALDATMAK PDF

Nine people who were invited to a mysterious island tried to survive when someone began to murder them one by one. A brokenhearted writer tries to fix his ruined life with a help of his surprising new friend. Selidik punya selidik, gw bertanya brontpsaurus sang mama? Manusia Setengah Salmon Yang namanya brontosaurua, ya, begitu, semakin dicari, akan semakin sulit ditemukan.

Edit Storyline This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his girlfriend, Nina, after a long relationship. Sign in with Facebook Other Sign in options. Alfi Raditya Dika is an employee who aspires to be the boss. Dika met Jessica, a girl who has the same strange mindset like Dika. Learn more More Like This.

Usaha ini, membawa Dika ke dalam serangkaian perkenalan absurd. Buka Menu Tutup Menu Apple. Semakin Dika kenal dengan Jessica, semakin dia bertanya: Please follow the detailed Help center instructions to transfer the files to supported eReaders.

Di dalam Lupus 5 in 1 ini banyak tingkah gokil Lupus, Boim, Gusur, and the gank yang bikin kalian nyengir-nyengir kuda.

Use the HTML below. Rupanya ada yang infeksi gitu soalnya si tukang salon salah ngasih obat? Garuda Di Dadaku 2. Kosasih Soleh Solihunagen naskah Dika, mencoba untuk membuat Dika yakin terhadap cinta kembali, seperti Kosasih yakin dengan istrinyanya Wanda Tyas Mirasih.

As the time goes, he feel well about his new house, and he found Patricia, his high school Sign in with Facebook Other Sign in options. Setelah selesai shooting, gue tanya ke Mister, salah satu temen yang ada di lokasi syuting. Gue akting dengan segenap jiwa dan raga. Momennya lagi pas banget, pikir gue.

  CZIFFRA FLIGHT OF THE BUMBLEBEE PDF

J Habibie and his wife Ainun. Audible Download Audio Books.

Esok paginya, ternyata jerawat gw makin banyak!!!! Dika met Jessica, a girl who has the same strange mindset like Dika. The closer Dika gets to Jessica, the more he questions ‘Can love really get expired? Ma, kok jerawatnya ilangnya kok cepet banget sih? It looks like we don’t have a Synopsis for this title yet.

Lalu gue ngerem dengan kencang. Mobil masih melaju kencang, dan di depan ada pohon gede. Languages Primary Indonesian Stereo, Dolby.

Upgrade to hide ads

Love story between Indonesia’s third president- World’s famous Engineer B. Semenjak putus cinta ini, dia percaya bahwa cinta bisa kedaluwarsa.

Edit Cinta Brontosaurus Just click the “Edit page” button at the bottom of the page brontosaufus learn more in the Synopsis submission guide. Full Cast and Crew. He also falls in love with his friend named Amira Pevita Pearce.