DVANAESTI PLANET PDF

Dvanaesti planet 7. Ep o stvaranju 8. Kraljevstvo nebesko 9. Spuštanje na planetu Zemlju Gradovi bogova Pobuna Anunnakija Stvaranje čovjeka – Ebook download as PDF File .pdf) or view presentation slides online. The 12th Planet (Book I) by Zecharia Sitchin – Over the years, startling evidence has been unearthed, challenging established notions of the origins of Earth and.

Author: Kijas Zululkree
Country: Kuwait
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 16 March 2017
Pages: 127
PDF File Size: 18.60 Mb
ePub File Size: 3.42 Mb
ISBN: 868-4-42646-231-2
Downloads: 28887
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sagul

Tamo su uenjaci pronali nekoliko aluzija na “Hetite”, narod koji jenastanjivao planine Anatolije.

Kultura ovjeka ne poka-zuje napredak ve povratak na staro. Ali budui su se akadska kultura i religija i same razvile iz izvorne sumerskepredaje i vjerovanja, Huriti su u stvari preuzeli i prenosili religiju Sumera. Njegovo ime znai”konjske uzde”; moda je to bilo mjesto gdje su se nalazile kraljevske tale Asi-raca.

Stoga, zar ne bi bilo vrijeme da se prihvati rije tih istihdrevnih zapisa koja se odnosi na Nefile kao posjetitelje zemlje s neba?

Zecharia Sitchin – Dvanaesti Planet

Kecelje su odredjene prema pripadnosti odgovarajucem stepenu. Isto tako je postalo jasno da je sumersko pismo, koje je iz-vorno dvanaestti slikovno i uklesano u kamen u okomitim stupcima, bilo pretvoreno uvodoravno.

Stoga se nagaa da bik kojeg su tovali mi-noanci nije bio obian zemaljski stvor ve nebeski bik zvijee Bikaa tovalisu ga u spomen nekih dogaaja iz vremena kada se Sunev proljetni ekvinocijpojavio u tom zvijeu, oko 4.

  ANJOS CABALISTICOS LIVRO PDF

dvanaseti Hetiti su svoje huritske susjede nazivali Huri. Koliko daleko uprolost treba otii da bi se pronalo prvo civilizirano kraljevstvo? Isto tako, neka mjesta koja se navode u radnji jesu drevne sumerske lokacije.

Sveukupno gledajui, ovo razdoblje,koje je zapoeio otprilike oko Jedno od najveih otkria akadskih tekstova bile su ruevine knjinice koju jeu Ninivi sakupio Asurbanipal; Layard i njegovi kolege prenijeli su sa nalazita Nema sumnje da su Hunti bili arijskog ili indoeuropskog porijekla.

Nastavljajui grkutradiciju, Rimljani su zamiljali Jupitera kao gromovitog boga ije je oruje bilamunja. Doista, brojni popularni pisci nagaali su kako su drevne graevine poput pira-mida i divovskih kamenih skulptura zasigurno oblikovali napredni posjetioci s drugogplaneta, jer je sigurno da primitivan ovjek tog doba nije posjedovao za to potrebnutehnologiju.

Babilonije i Asirije,jedan sa sreditem na jugu, a drugi sa sreditem na sjeveru. Bili su nedostupni, a ipak su se stalno mijeali u poslove ljudi. On je bio saet u jednom od desetaka tisua drevnih sumerskihnatpisa dvanaetsi su otkriveni: Highly dvanaexti and eccentric massive planets.

Da jebilo tako jasno se vidi iz este upotrebe izvornih sumerskih imena i epiteta bogo-va i znakova u pisanju. Ipak, vlast je morao dijeliti sa svoja dva brata.

Iznesite stara bakrena kopljaPomou kojih je nebo odvojeno od zemlje;I neka odrube stopala Uili – Plaanet su bili ti stari bogovi? Slojevi su vodili uenjake sve dalje do poetaka sumerske civilizacije: Otprilike u isto vrijeme udomaena je i ovca; u pilji anidar pronaeni suostaci ovce koji potjeu iz otprilike 9.

Hvalio sekako su se “na molu Akada, sidrili brodovi” iz brojnih udaljenih zemalja.

  EVALUACION AUTENTICA MABEL CONDEMARIN PDF

Nibiru – Wikipedija

Uoivi da su se najezda Dorana u Grku i Izraelska najezda u Kanaan nakonIzlaska iz Egipta dogodile otprilike u isto vrijeme, oko trinaestog stoljea prijeKrista, uenjaci su bili oduevljeni otkriem rastueg broja slinosti izmeu se-mitske i helenske civilizacije.

Vjerojatno neemo bitiu krivu ako pretpostavimo da i one ine dvije skupine od po dvanaest. No nije El oduvijek bio stari bog.

Za razliku od neprijateljstva koje se u Starom zavjetuodraavalo prema Kanaancima i ostalim susjedima ije su obiaje smatratimrskima, Hetite su smatrali prijateljima i saveznicima Izraela. Marici, praotac Sunane dinastije, rodio je Kashy-apu “onaj koji je prijestolje”, Vede plamet da je bio prilino plodan, ali dinastiju jeod njegovo desetero djece nastavila tek Prthivi nebeska majka.

Mnogi svjetski muzeji ubrajaju medu svoje dragocjene izloke ceremonijalnavrata, krilate bikove, plitke reljefe, koije, alate, posude, nakit, kipove i drugepredmete izraene od svih moguih materijala iskopanih iz breuljaka Asirije iBabilonije. Sada kad smo se i sami odvaili kroiti u svemir, pravo je vrijeme za novi pogledi prihvaanje drevnih rukopisa.

Legende kau da je bio roen epav te ga je stoga njego-va majka Hera odbacila u ljutnji. Pronaeni su hetitski gradovi, palae, kraljevska bla-ga, grobnice, hramovi, vjerski dvanafsti, alati, oruja, umjetniki predmeti. Ur-Nammu je takoer odredio “valjane i nepromjenljive utege i mjere.